trött o sliten!



Det e va jag e. Nå så infernaliskt också. Känns inte som jag hinner med nått annat än jobb om dagarna. Men ändå igår gick dagen så otroligt segt. 5 minuter kändes som timmar. Har aldrig varit med om en så lång dag förut.

Idag har det inte skett så speciellt mycket mer än det gamla vanliga. Tisdag, vilket innebär "tur-dag" på barnehagen. Alltså inte lycka utan ut på tur (Extra förtydling för min blondinvän emelie) ;) Grått, disigt och hällregn, som om det inte va nog med det så skulle vi gå på tur i skogen. Men det räckte ju själklart inte att ta en mysig skogs promenad på någon mysig stig, nej vi skulle gå rakt igenom slyområden så minstingarna datt och grät för att dom tyckte att det var läskigt. Grangrenar som slog till dom i ansiktet och hon spektaklet bara rusar vidare och där går jag och Bente och släpar två småttingar i varje hand. Menmen, det gick väl det också efter mkt gnäll. Sen efter jobb var de rätt hem slänga i sig lite mat och sen vidare och hämta niklas på hans barnehage. Sen var det lek o bus för hela slanten. Han är så grymt överspeedad så jag tror jag går åt. Bokstavligt talat. Han är så hårdhänt med mig så idag fick jag gå hem men en svullen överläpp och spräckt underläpp. Han lyckades även o skalla mig på näsan så jag såg stjärnor. såå koselig så ;) Klockan är nio och jag har bestämt mig för att sova. Börjar sju imorn så måste va pigg o kry tills dess :)

Måste bara säga att det finns inge underbarare (mer underbart kanske man säger) än att krypa ned nyduschad i en grymt skön säng men nytvättade sängkläder.

Trött inlägg.. orkar. inte. måste... so..v..aaaa...

Kommentarer
Postat av: Jelly

Haha vilken unge! :D



Sv: Tack så mycket! Måste bara säga att du har världens snyggaste hårfärg! Så snyggt :D



Kramar

SuperJelly

2010-11-05 @ 14:33:27
URL: http://superjelly.blogg.se/
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

Vinnaren av skorna från chique är nu utsedd. Gå in och titta om det var du som vann! Om inte så finns det två andra tävlingar du kan vara med i här http://fridasjoblom.blogg.se/category/tavling.html :D

2010-11-06 @ 20:50:53
URL: http://HTTP://FRIDASJOBLOM.BLOGG.SE
Postat av: PrisciLLa

sv: allt bra? :)

2010-11-08 @ 17:49:09
URL: http://priscillass.blogg.se/
Postat av: Maddis

Hej hej!!

Kikade in och såg din blogg den är grymt cool asså!! :)

Ha en fin måndags kväll!!



Kram<33

2010-11-08 @ 18:54:12
URL: http://maddisbrs.blogg.se/
Postat av: ÅSA



fin du är! :D

2010-11-22 @ 11:47:39
URL: http://enjaveltill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0