Sunday!

(efter som min blogg inte har fungerat sen i söndags så får jag uppdatera inläggen nu istället!)Hade en riktigt mysig kväll med familjen igår, många skratt och utsökt mat. När klockan närmade sig ett var det dags att leta reda på grabbarna grus som var någonstans i Klöfta på julbord. Tommy Fick bli med som guide och fick för sig att vi skulle ta en genväg. Men på lyset som han var så hamna vi lååånt ut på landet, mitt i ingenstans. Så fick vända och pröva på lite olika vägar och till sist kom vi fram. Då var dom självklart sugna på att gå ut på Jessheim. Så då fick jag sitta/köra runt och vänta på dom till klockan var halv tre, jag är alldeles för snäll! ;) Tillsist så kom dom i snörusket, och Tommy i bara linnet. Då var det någon som hade snott hans jacka och skjorta när dom hade gått fram till baren för o köpa öl. Så på dom fem minutrarna hade någon idiot flyttat på Emils jacka som låg över Tommys och snott den. Plånbok och allt, 2000 i kontanter blev han av med. Bara för att han inte hade 2haft koll på jackan under 5 minuter tid. Dom hade tillochmed lagt jackorna lite i skymundan där inga "bara sådär går förbi. Så det är tydligen någon som har sett han när han kom och hållit koll på han och sen norpat åt sig det när han vände ryggen till.. Så jävla lågt, att man ens kan få för sig att stjäla någons jacka, och inte minst plånbok som innehåller massa pengar, körkort och diverse andra kort. Och skjortan liksom? Varför ens sno en skjorta?! Och sen inte ta emils dyra PEAK som låg över allt sammans... Obegripligt. Aja nog om det.

Väl hemma så var klockan drygt halv 4, och jag var klarvaken igen. Så låg och läste till fyra och sen sussade jag gott ända till Anniken skrev och väckte mig och sa att frukosten var klar, så då vare bara att bege sig till dom och smaska i sig den och umgås med mamma och pappa innan dom for hem till Sverige.

Annars har jag inte åstadkommit mycket under dagen, legat och tittat på två bra filmer. En sann berättelse som hette flying virus eller något liknande och en annan bra film som hette senseless. Lite matlagning och mkt slappande i sängen ;) ska se om jag orkar fota allt smink som jag fick igår så jag kan slänga upp det på bloggen. Och under veckan ska jag ta mig tid till att prova alla mina nya goddiesar :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

den finns i www.zeleb.co.uk :)

2010-11-27 @ 21:45:06
URL: http://goldiiee.blogg.se/
Postat av: Michaila

Sv. Haha ja jag la också märket till det fick reda på efter att det är min kära bror som målat dem xD

2010-12-01 @ 22:59:02
URL: http://michaila.blogg.se/
Postat av: P r i s c i l l a

sv: Tack ^^ Det är bra med mig med :D

(Förlåt för sent svar :S)

2010-12-02 @ 18:27:03
URL: http://priscillass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0