Ferien är nära!
Det känns att ferien är nära vill jag lova! Det är segt att gå upp på mornarna, man är tröttmats på jobbet osv. Men men det går fint. Har ju trots allt inte ett allt för anstängande jobb ;)

Efter jobbet så drog vi på konsert och keka go mat på Egon. Mums! Va alltför glupsk så jag glömde o ta kort på maten. Kom på det när jag nästan hade spist den opp och var halvt inne på deserten, menmen ;)

Min kamera är ju så snuskigt bra på o ta bilder, nooot! Så det blir ingen bild på deserten heller för den såg bara äcklig ut ;)

Skicklighet!Det där är vad jag kallar skicklighet! Eller kanske bara en jävla massa flax? ;)

Ny mobil: Sony Ericsson HazelEfter det hemska tandläkarbesöket så sprang jag över gatan och införskaffade mig en ny mobil, som plåster på såren ;) Då fick det bli en Sony Ericsson Hazle. Inte en aning om den är bra eller dålig, men nu finns den i alla fall i min ägo. Gött att slippa springa runt med en stenåldersmobil ialla fall. Allt är bättre än det :)

Måndag morgon!Ojojoj vilken start på veckan. Min väckarklocka ringde aldrig men som tur var vaknade jag av min inbygda. Halvsprang bort till tandläkaren och hann precis. Fy fan säger jag bara! Jag tog min första spruta i munnen på 5 år!! Och det var hemskt! Okej da, inte så hemskt kanske men näst intill!

Men tro på fan att det gjorde ont när hon bara tar fram sprutan och ska trycka den i tandkötet.

(jag) - vänta vänta vänta!!
(Kvinnan med sprutan) - huh?
(jag) - kan jag få hålla din hand?!
(Tandsköterska nr2) - Ja visst lille vän.
(jag) - ... salva.. SALVA!
(K m s)- Jag har redan haft på det..
(jag) - eh.. jahaa.. men ska du inte vänta till det är be.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!

Stackars tandsköterskan som var med, jag klämde sönder hennes hand

" hehe ajajaj nu klämmer du väldigt hårt, hehe"

Sen börjar hon o slipa på tänderna igen och det gör fruktansvärt ont, fortfarande så tårarna sprutar. Gud vad jag tyckte synd om mig själv jämt då. Satans trårar som va tvugna att forsa ned för kinderna.

-Ojojoj här blev det visst översvämmning.
- mmmmh (snyfft)

Så då var det bara att trycka i två sprutor till som inte alls gjorde lika ont, tack o lov. Men kan man verkligen förvänta sig att bedövningen tar med en gång? Måste man inte vänta i typ 5 minuter innan man sätter i gång och pina de stackars människorna som sitter i dom där stolarna? Usch, aja. Nu är det i alla fall gjort. Dom lovade också att jag skulle va bedövand ända fram till imorn. Men pytt heller. Den börjar redan gå ut efter en timme -.-' Det sista hon sa till mig var:

- Välkommen in i vuxen livet Anna.

Tack o bock, gläder mig verkligen till nästa gång jag ska dit och får betala det själv. Tjohooo!

..

Måste ju slänga upp en uppdatering om vad jag har hunnit med den senaste tiden som jag inte fått tummen ur att uppdatera om än.

Jag har jobbat och slittit röven av mig, men det har reulterat i ett nytt kontrakt. Lucky me :) Skönt att saker och ting rullar på som det ska :) Har nästan hunnit köpt alla julklapparna och hunnit med en båt tur till köpenhamn. Satan i gatan va kul det var. Ska definitivt göras om!

Imorn blir det en sväng till tandläkarn och förhoppningsvis hämta ut en ny mobil och sen tillbaka till Norge. Men när denna veckan är avklarad så har jag långledigt ända till efter nyår! I LOVE IT! Tänk att få va hemma i två hela vackor! Underbart! Det som blir mindre kul är att städa ur lägenheten och flytta ut. Menmne, det är livets gång.

Time to explore life :)

I'm back!

Verkligen på tiden.. Har varit allt för lat den senaste tiden. Men all energi har gått åt till jobbet. Ganska lame ursäkt men. Shit the same..

Nu är jag i alla fall äntligen tillbaka i Sverige efter jag vet inte hur länge. Skönt att få komma HEM. Sova i en underbar säng och verkligen SOVA utan att bli väckt av någon. Fredagen bestod av jobb och sen en extremt dryg och halkig tur hem i snöovädret..Väl hemma blev det en go middag och fira lilla mamma som fyllde år. Hon fick en digitalkamera av oss barn. Så jävla skönt att kunna köpa något vettigt till henne nu när jag tjänar egna pengar och slipper leva på henne. Hon är absolut värd det efter att ha tagit hand om oss fem barn. Verkligen på tiden att hon får unna sig saker och leva ett eget liv istället för att anpassa sig runt oss barn. Kan inte va lätt att ha tagit han om fyra tonårspojkar och en liten bortskämd skitunge som mig själv på en gång. Jag är så stolt över henne efter allt hon har gått igenom och så som hon hanterar saker och ting. Starkare människa får man leta efter. Jag älskar henne så sjukt mycket! Och det bästa av allt är att hon är MIN mamma..

Lördagen var det fest, otroligt skönt att träffa vännerna här hemma. Saknat dom som fan! Det är inte lätt att flytta 20 mil från sina nära och kära. Men jag har ju i alla fall turen att ha en del av min familj i norge, så alldeles själv är ja ju inte :)


Tåååårsdag.

Kallt J*vlar!
Nedrans skit hus manbor i, ingen isalation what so ever. Så man fryser ju ballen av sig, om man hade någon vill säga. Men ändå, då förstår ni hur kallt det är. Det är -15 ute men det känns som -20, enligt storm.no. Enligt mig är det -25 ute och känns som -30.. Dynga säger jag bara!

Nej men vadå, det är inte alls kallt i vårt hus? 14 grader räcker gott o väl.. Vem brhöver väl låsa ytterdörren när man lämnar huset liksom? De är bara för fegisar det.. -.-'

Nej men vadå, det är inte alls kallt i vårt hus? 14 grader räcker gott o väl... Vem behöver väl kunna låsa ytterdörren när man lämnar huset liksom? De e bara för fegisar.. -.-

RSS 2.0